Tutorials

Uitlegvideo: Tips en trucs per stemsoort

  1. Klassiekchevron right
  2. Uitlegvideo: Tips en trucs per stemsoort

Om je te helpen met het instuderen van Joy to the World geeft onze professionele zangcoach Emma Rekers je een uniek kijkje in de wereld van samenzang. Bekijk alle uitlegvideo's om Joy to the World volledig onder de knie te krijgen!

Tips en trucs per stemsoort

In deze uitlegvideo geeft zangcoach Emma Rekers handige tips per stemsoort. Zo moeten de bassen even extra ademhalen bij de komma, hebben de tenoren een pijnpunt in de derde maat, moeten de alten de energie hooghouden in de eerste passage en is die hoge D voor de sopranen eigenlijk best goed te doen. Er worden moeilijke passages uitgelicht en oplossingen voor de mogelijke problemen gegeven, bijgestaan door praktijkvoorbeelden. Zo sleep je je er makkelijk doorheen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk meer video's

KOM IN CONTACT MET ANDERE MUSICI

Wil jij in contact komen met andere musici en wil je op de hoogte blijven van alle handige speeltips? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je speeltips delen of je vragen stellen aan andere musici zodat jullie elkaar verder kunnen helpen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Ster advertentie
Ster advertentie