Soundtracks luisteren

Beluister de mooiste filmmuziek

  1. Klassiekchevron right
  2. Beluister de mooiste filmmuziek

Of je nu in de rij moet aansluiten op de route du soleil óf je lekker thuisblijft deze zomer - alles wordt leuker met muziek! Wat dacht je bijvoorbeeld van de zomerse klanken uit Turks Fruit? Of Einaudi's muziek bij Intouchables? Beluister de NPO Radio 4 Filmmuziek Top 40!

NPO Radio 4 Filmmuziek Top 40
Ieder jaar gaan we bij NPO Radio 4 op zoek naar de mooiste soundtracks tijdens de NPO Radio 4 Week van de Filmmuziek. Ook dit jaar leverde dat een hoop stemmen, herinneringen én een fijn lijstje met soundtracks op. Ideaal voor een lang ritje naar je vakantiebestemming of voor een lekkere dag in huis. Beluister de Filmmuziek Top 40.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Meer filmmuziek?
In onze speciale filmmuziekspeellijst word je iedere twee weken getrakteerd op een verse lading filmmuziek uit onze archieven. Je vindt de lijst hier.

Omslagfoto: GaumontDE MEEST AANGRIJPENDE EN ONVERGETELIJKE SOUNDTRACKS ALLERTIJDEN

Wil jij op de hoogte blijven van de meest recente filmscores en samen met filmmuziekkenners en fans bepalen wat de absolute klassiekers zijn? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je luister- en kijktips delen en ook nog leuke filmmuziek weetjes opdoen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Ster advertentie
Ster advertentie