Soundtracks luisteren

Mothering Sunday - intiem kostuumdrama in het Engeland van het interbellum

foto: Sony Pictures
  1. Klassiekchevron right
  2. Mothering Sunday - intiem kostuumdrama in het Engeland van het interbellum

Blijf op de hoogte van soundtracks uit de nieuwste films met onze Spotify-speellijst Nieuwe filmmuziek (klassiek), speciaal geselecteerd door NPO Radio 4. Iedere week voegen we nieuwe soundtracks toe! Lees hieronder verder over de nieuwste aanvullingen...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mothering Sunday (Verenigd Koninkrijk/Duitsland 2021)

Drama van Eva Husson. Met o.a. Odessa Young, Josh O'Connor, Olivia Colman, Colin Firth en Glenda Jackson. Kostuumfilm die zich afspeelt in het interbellum in Engeland, waar Jane dienstmeid is bij een welgestelde familie. Ze is de geheime liefde van Paul, met wie ze vlak voor zijn geplande huwelijk Moederdag doorbrengt in zijn nabijgelegen landhuis. Verrassend genoeg blijkt niet zij, maar hij gevangen te zitten in conventies, in dit romantische drama over moederschap naar een boek van Graham Swift. Intiem drama dat volgens sommige recensenten aankomt als een mokerslag.

Muziek van Morgan Kibby, in 1984 in Alaska geboren singer/songwriter die ook bekend is als White Sea. Ze woont en werkt nu in California en trad op met onder meer de bands The Romanovs en M83. Eerder componeerde ze de muziek voor de film Bang Gang (ook van Eva Husson).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerelateerde podcast

Nieuwe Filmmuziek Op 4

Nieuwe Filmmuziek Op 4

Filmomschrijvingen met dank aan Cinema.nl

DE MEEST AANGRIJPENDE EN ONVERGETELIJKE SOUNDTRACKS ALLER TIJDEN

Wil jij op de hoogte blijven van de meest recente filmscores en samen met filmmuziekkenners en fans bepalen wat de absolute klassiekers zijn? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je luister- en kijktips delen en ook nog leuke filmmuziek weetjes opdoen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Filmmuziek Top 100

De Filmmuziek Top 100, wat was het weer een feest! Van maandag 6 t/m vrijdag 10 maart hoorde je de meest aangrijpende en onvergetelijke soundtracks bij NPO Klassiek.

En traditiegetrouw sloten we af met de Filmmuziek Top 100 op vrijdag 10 maart!

🍿 Bekijk de lijst

🎬 Meer Filmmuziek

Ster advertentie
Ster advertentie