Podium
NTR

Ludovico Einaudi in College Tour

foto: Kote Rodrigo / EPAfoto: Kote Rodrigo / EPA
  1. Klassiekchevron right
  2. Ludovico Einaudi in College Tour

In het tv-programma College Tour interviewen studenten onder leiding van Twan Huys een inspirerende gast, die naam gemaakt heeft in zijn of haar vakgebied. De line-up voor komend seizoen is bekend gemaakt: ditmaal is de populaire Italiaanse componist Ludovico Einaudi te gast.

Met zijn eigentijdse klassieke muziek scoort Einaudi miljoenen streams op muziekplatforms. Zijn muziek is ook bekend van films als Intouchables en Nomadland. Natuur speelt een belangrijke rol in zijn werk. In onze jaarlijkse Filmmuziek Top 50 is Einaudi altijd van de partij!

Ludovico Einaudi te gast bij College Tour

De opname van de uitzending met Ludovico Einaudi zal op 16 november plaatsvinden in het Concertgebouw in Amsterdam en zal zondag 20 november om 20:20 uur te zien zijn op NPO 2 of hierboven. Je kunt de uitzending hieronder mee of terugkijken. Moeite met afspelen? Klik hier.

Klassieke muziek in College Tour

Het is niet de eerste keer dat er iemand uit de klassieke muziek wordt geïnterviewd in College Tour. In eerdere seizoenen waren Janine Jansen, Arthur en Lucas Jussen en Jaap van Zweden te gast in het programma.

Pianisten Arthur en Lucas Jussen waren al eerder te gast in College Tour

Ster advertentie
Ster advertentie