Podium
NTR

Bradley Cooper speelt Leonard Bernstein in 'Maestro'

foto: Netflix
  1. Klassiekchevron right
  2. Bradley Cooper speelt Leonard Bernstein in 'Maestro'

Leuk! De trailer van Maestro is verschenen, een film over het leven van de Amerikaanse componist en dirigent Leonard Bernstein. Hollywoodster Bradley Cooper regisseert de film én neemt de hoofdrol voor zijn rekening. De film is vanaf 20 december op Netflix te zien, maar er zijn al beelden van Cooper als Bernstein gedeeld. Bekijk ze hier!

Bekijk de trailer van Maestro

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De film Maestro is een zogeheten biopic: het vertelt het waargebeurde verhaal van Leonard Bernstein en zijn liefdesrelatie met de Chileense actrice Felicia Montealegre. De film omspant meer dan 30 jaar, van het moment dat Leonard en Felicia elkaar in 1946 op een feest ontmoeten tot aan hun 25-jarig huwelijk. De 47-jarige acteur Bradley Cooper, onder meer bekend van zijn rol in A Star is Born en Silver Linings Playbook, tekende voor de productie en de hoofdrol. De rol van Felicia Montealagre wordt gespeeld door actrice Carey Mulligan.

Bradley Cooper speelt in de film zowel de jonge maestro als de grijze Bernstein op leeftijd. Een metamorfose waar flink wat make-up voor nodig was, getuige de foto's. Naast Cooper zien we Carey Mulligan, de britse actrice die in de huid kruipt van Bernsteins vrouw: actrice Felicia Montealegre Cohn Bernstein.

(druk op het paarse vlakje met witte pijltje om door de collectie gaan)

Bradley Cooper als Leonard Bernstein

De casting spreekt voor zich 😱

foto: Netflix

Bradley Cooper en Carey Mulligan in Maestro vs. Leonard en Felicia Montealegre Cohn Bernstein hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bernstein vs Bernstein

Swipe voor de vergelijking (druk op het paarse vlakje met witte pijltje):

Ster advertentie
Ster advertentie