Podium

Concerttips van Podium
NTR

foto: Veerle Bastiaanssen / NSO.nlfoto: Veerle Bastiaanssen / NSO.nl
  1. Klassiekchevron right
  2. Concerttips van Podium

Getipt door de redactie van Podium.

Sonne in Holland Festival

Musici en acteurs gingen vandaag één dag aan de slag met een nieuwe tekst van Nobelprijswinnaar Elfriede Jelinek. Eén hele dag hebben ze vandaag onder leiding van regisseur Nicolas Stemann gewerkt en dan presenteren ze meteen vanavond het resultaat: tijdens het Holland Festival op de vijfde verdieping van parkeergarage Q Park bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Ook mezzosopraan Olivia Vermeulen zingt mee, we horen oa Schubert begeleid op elektrische gitaar door Wiek Hijmans.

Er zijn nog kaarten voor deze voorstelling in de parkeergarage om 21:30.

Meer informatie

Bachfestival Dordrecht

Van 17 tot met 25 juni concerten op diverse locaties in Dordrecht.

Meer informatie

Dag van de Componist

Tijdens de eerste editie van de Dag van de Componist vinden er in heel Nederland evenementen plaats waarmee componisten in de schijnwerpers staan. Radio 4 doet op zaterdag 18 juni vanaf 14:00 uur live verslag vanuit TivoliVredenburg.

Meer informatie

Festival Havikconcerten

Dit weekend drie dagen muziek in de buitenlucht in Amersfoort.

Meer informatie

Strijkkwartettenfeest

Op zaterdag 18 juni is er een groot bruisend strijkkwartettenfeest in TivoliVredenburg in Utrecht. De Nederlandse Strijkkwartet Academie viert zijn 20 jarig bestaan. Vele befaamde strijkkwartetten hebben op deze academie hun eerste schreden in de muziekwereld gezet, zoals het Ragazze Quartet, Dudok Quartet en het Belinfante Quartet

Meer informatie

Ster advertentie
Ster advertentie