Podium

Kunsten'92 komt in actie voor inwoners Oekraïne

NTR
foto: Unsplash Yehor Milohrodskyi
  1. Klassiekchevron right
  2. Kunsten'92 komt in actie voor inwoners Oekraïne

Aankomende zondag staat onder meer een Benefietconcert gepland vanuit het Concertgebouw dat live wordt uitgezonden bij het Avondconcert.

Kunsten'92, de belangenorganisatie voor de cultuursector, komt in actie voor de inwoners van Oekraïne. Aankomend weekend organiseert het culturele veld de campagne 🧡rt for Ukraine, met verschillende activiteiten. Er zijn benefietconcerten en samenkomsten, en ook zullen culturele organisaties hun gebouwen verlichten met de nationale kleuren van Oekraïne: blauw en geel.

Zo is er aankomende zondagavond in het Concertgebouw een Benefietconcert met de Oekraïense pianist Anna Fedorova en de Russische cellist Maya Fridman. Samen met muzikale vrienden onder wie violist Liza Ferschtman, altviolist Dana Zemtsov en pianist Nino Gvetadze treden zij op in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de samenwerkende hulporganisaties onder Giro555.

Het concert zal tevens live worden uitgezonden tijdens het Avondconcert op deze zender. Ook op de visual radio, dus je kunt meekijken.

In De Muziekfabriek vertelt Maya over het het initiatief:

Samen in actie voor Oekraïne

De mensen uit Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Geef voor voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater. Via de onderstaande button kom je op de site van Giro555 waar je kunt doneren. Of ga naar onze overzichtspagina.

Geef nu aan Giro555 Home 'Samen in actie voor Oekraïne'

Ster advertentie
Ster advertentie