Podium
NTR

Score Joker live uitgevoerd tijdens Europese tournee

  1. Klassiekchevron right
  2. Score Joker live uitgevoerd tijdens Europese tournee

Tijdens een concerttournee komend voorjaar zal de film Joker worden vertoond met livebegeleiding door een orkest onder leiding van Dave Mahoney.

De tournee zal eerst een aantal Engelse steden aandoen, daarna volgt het vasteland van. Europa. Onduidelijk is of er voorstellingen komen in Nederland. Componiste van de filmmuziek is de Hildur Guðnadóttir (37) uit IJsland. Zij won al een Golden Globe en een Bafta voor haar score. Zij is ook één van de grote kanshebber bij de Oscars.

Hildur zegt verheugd te zijn met het feit dat Joker te zien zal zijn met een liveorkest. "Toen we de muziek opnamen, gaf het orkest zo veel diepte en gedetailleerde aandacht voor het acteerwerk dat we letterlijk onze adem inhielden. Ik ben zo blij om dat opnieuw te kunnen beleven, en dat een publiek die ervaring ook krijgt."

Joker, geregisseerd door Todd Philips, is een duister drama over de begindagen van Batmans gekwelde aartsvijand. Deze film werd, met een wereldwijde opbrengst van ruim 1 miljard dollar (904 miljoen euro) één van de best verdienende films van 2019.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie