Podium
NTR

Nagenieten van NPO Radio 4 live op Wonderfeel

foto: Foppe Schut
  1. Klassiekchevron right
  2. Nagenieten van NPO Radio 4 live op Wonderfeel

NPO Radio 4 neemt je mee naar Wonderfeel, het driedaags buitenfestival voor klassieke muziek. In ons festivalverslag geniet je van de zinderende zaterdag in ‘s-Graveland. De programma's NTR ZaterdagMatinee, Podium Op Zaterdag en NTR Opera Live zenden vanaf 14:00u tot 23:00u uur live uit vanaf het festivalterrein. Naast de live concerten, spreken presentatoren Beitske de Jong en Wouter Pleijsier met musici, gasten en festivalgangers!

foto: Foppe Schut

Wat is Wonderfeel?

Wonderfeel is het grootste buitenfestival voor klassieke muziek van Nederland (en Europa) met meer dan 100 optredens door ruim 500 musici voor bijna 10.000 bezoekers in drie dagen. Op het 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland liggen, op wandelafstand van elkaar, zeven podia met een eigen muzikaal karakter.

De podia bieden voor elk wat wils: van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, van solo tot symfonisch, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek. Dit alles uitgevoerd door (inter)nationale musici van wereldklasse, jonge honden en oude rotten.

Daarnaast presenteert Wonderfeel kunstdisciplines die aansluiten bij of in het verlengde liggen van (klassieke) muziek, zoals dans, muziektheater, poëzie, literatuur en muziekdocumentaires. Natuurwandelingen, yoga en diverse kinderactiviteiten complementeren het programma.

Bezig met ophalen van live blog..

foto: Foppe Schut

Ster advertentie
Ster advertentie