Podium

Dieuwertje Blok presenteert Earbites nr.6, vanaf het Grachtenfestival

NTR
  1. Klassiekchevron right
  2. Dieuwertje Blok presenteert Earbites nr.6, vanaf het Grachtenfestival

Dieuwertje Blok ontvangt in het derde uur van Podium (vanaf 18:00 uur):

-Roaring Cats. Deze Amsterdam band maakt graag een sprong terug naar de roaring twenties, waar een mix van geluiden uit alle culturen de sound van New Orleans teweegbracht. De muziek was hot en swingend en onmogelijk om bij stil te blijven staan.

-Anna Serierse. Zij groeide van jongs af aan op met jazzmuziek. Haar vader is jazzdrummer en conservatoriumdocent Marcel Serierse, haar grootvader is jazzbassist Koos Serierse. Anna trad al op met het Metropole Orkest en zong op het Amersfoorts Jazz Festival en in het Bimhuis.

-Twan van der Wolde (tenor). In 2020 won hij de tweede prijs in de regionale finale van het Prinses Christina Concours. Hij is al erg actief in het concertleven, maakte onder meer deel uit van vocaal ensemble The Gents en het Nationaal Gemengd Jeugdkoor olv Wilma ten Wolde.

-Delta Piano Trio. Werd in 2013 in Salzburg (Oostenrijk) opgericht door drie jonge Nederlandse musici: violist Gerard Spronk, celliste Irene Enzlin en pianiste Vera Kooper. Het spel van het trio wordt gekarakteriseerd als ‘eerlijk, oprecht en gepassioneerd’.

Ster advertentie
Ster advertentie