Podium Witteman
NTR

Podium Witteman Masterclass: Isabelle van Keulen - 5 september

foto: Podium Witteman Masterclass (still) NTR
  1. Klassiekchevron right
  2. Podium Witteman Masterclass: Isabelle van Keulen - 5 september

Op zondag 5 september zal meestervioliste Isabelle van Keulen jong strijktalent de kneepjes van het vak bijbrengen in de tweede Podium Witteman Masterclass

Paul Witteman ontvangt in de Singelkerk in Amsterdam meesterviolist en altviolist Isabelle van Keulen. Zij zal een masterclass geven aan jong strijktalent.

Naast haar drukke concertleven legt van Keulen zich steeds meer toe op lesgeven. Ze is verbonden aan het Conservatorium van Luzern als docent viool, altviool en kamermuziek. Het belangrijkste dat ze de deelnemers wilt bij brengen is: hoe vertel je een verhaal op het podium, hoe communiceer je met je publiek?

De Singelkerk in Amsterdam is voor Isabelle van Keulen jeugdsentiment. Ze trad er regelmatig op als tiener tijdens voorspeelavonden.

Deelnemers zijn de Nederlands/Turkse violist Kaya Gür, de Nederlands/Argentijnse altviolist Anuschka Pedano en het talentvolle Van Gogh Trio bestaande uit violist Enzo Kok, cellist Charlotte Brussée en pianist Maxim Heijmerink.

Podium Witteman Masterclass | zondag 5 september 2021 om18.10 uur op NPO2


Isabelle van Keulen mocht tijdens het eerste seizoen van Podium Witteman al eens een uitzending samenstellen. Bekijk die hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie