Podium Witteman

Bijwonen

foto: NTRfoto: NTR
  1. Klassiekchevron right
  2. Bijwonen

Het publiek bij Podium Witteman bepaalt voor een groot deel de sfeer in de studio. Je bent dus meer dan welkom! Om je privacy te beschermen, verloopt de aanmelding via online boekingssysteem In The Picture. Helaas betekent dit extra handelingen: er moet een account met wachtwoord worden aangemaakt. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin een link om je e-mailadres te bevestigen. Pas dan is de aanmelding voltooid.

Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitzending waar je jezelf voor aanmeldt en na 30 dagen automatisch verwijderd.

Toegang is gratis en bijwonen is mogelijk vanaf 16 jaar. We kunnen helaas niet iedereen die zich aanmeldt toelaten. Wanneer je je aanmeldt hoor je uiterlijk op vrijdag of je daadwerkelijk bij de selectie zit! We kunnen helaas geen rekening houden met een voorkeur voor zitplaatsen, in de studio zijn er enkele stoelen, krukken en een houten tribune.

Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Mail naar bijwonenpodiumwitteman@ntr.nl.

Zie je hieronder geen inschrijfformulier verschijnen? Klik dan op 'toestemming geven' en sla je cookie-voorkeuren op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als je een uitzending bijwoont, maken wij opnames die wij uitzenden via de Nederlandse Publieke Omroep. Je gaat hiermee akkoord door dit onderaan het aanmeldformulier aan te geven (“Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Algemene voorwaarden van de NTR”).

Ster advertentie
Ster advertentie