Podcasts
KRO-NCRV

Klassiek Inside komt deze zomer met speciale editie

foto: KRO-NCRV
  1. Klassiekchevron right
  2. Klassiek Inside komt deze zomer met speciale editie

Liefhebbers van muziekfestivals opgelet: de podcastmakers van Klassiek Inside komen deze zomer met een speciale editie van hun podcast. In deze zomerafleveringen verwelkomen Jacobus den Herder en Niels Heithuis verschillende gasten die iets te maken hebben met een muziekfestival van deze zomer. Zo weet jij precies waar je moet zijn.

Afgelopen week was alweer de laatste reguliere Klassiek Inside uitzending van dit seizoen. Daarin was onder andere Francis van Broekhuizen te horen die een voorstelling speelt met Opera Zuid. De voorstelling is te bewonderen tot eind juni. Hieronder vind je meer informatie.

Meer informatie

Luister hier de laatste reguliere aflevering van Klassiek Inside terug.

Op donderdag 7 september pakken de heren de draad weer op met een nieuw seizoen Klassiek Inside, maar tot die tijd wordt er niet stilgezeten. In zes speciale zomerafleveringen van Klassiek Inside spreken Jacobus den Herder en Niels Heithuis iedere aflevering een gast die iets te maken heeft met een muziekfestival. Zo zal bijvoorbeeld Tamer Brüggeman te gast zijn. Zij is programmeur van het populaire buitenluchtfestival Wonderfeel.

Meer informatie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook Daniel Rowland is van de partij. Hij is violist en programmeur van het Stift Festival in Twente.

Meer informatie


Daarnaast is Hessel Moeselaar te gast. Hij is één van de 3 VIOLAS. Zij spelen tijdens festival Klaterklanken op landgoed Elswout.

Meer informatie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En aan het einde van de zomer vindt in Zutphen het Internationaal Cello Festival plaats. Cellist Jeroen den Herder (inderdaad, broer van...) vertelt je daar alles over.

Meer informatie

Ga je Klassiek Inside nu te veel missen tot de zomereditie van start gaat? Gelukkig kun je alle oude afleveringen tot die tijd nog een keer beluisteren. Klik hieronder.

Luister hier

Klassiek Inside

Klassiek Inside

Podcast Klassiek Inside
Pianist Jacobus den Herder en presentator Niels Heithuis bespreken de actualiteiten uit de klassieke muziekwereld.
Met: nieuwe cd’s, de recensierubriek 'Herkent u zich hierin?’ en de Tourartiest.
Luister alle muziek uit de podcast hier.

Ster advertentie
Ster advertentie