Maatwerk

ARIA-winnares Elenora vanmiddag te gast in Maatwerk

foto: Merlijn Doomernikfoto: Merlijn Doomernik
  1. Klassiekchevron right
  2. ARIA-winnares Elenora vanmiddag te gast in Maatwerk

Zondagavond streden drie finalisten om de winst in ARIA. Het Omroep MAX-programma ging op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland, en die is gevonden: Elenora. De jury van ARIA, bestaande uit Rosemary Joshua, Tania Kross en Henk Poort, kozen na afloop van de finale voor Elenora vanwege haar "stralende stem in een zeer veelzijdig repertoire". De winnares is vanmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur te gast in Maatwerk.

Niemand minder dan Jaap van Zweden, chef-dirigent van de New York Philharmonic, las het juryrapport aan het einde van de finale voor. Hij bleek de afgelopen acht weken het 'anonieme jurylid' te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor Elenora is afgelopen jaar een lastig jaar geweest toen ze niet meer kon zingen vanwege corona. Zingen is namelijk haar lust en haar leven. Op de Omroep MAX-website vertelt ze dat ze op een punt in haar carrière is waarin ervaring opdoen zo belangrijk is. Ze volgt masterclasses en pakt alles aan om die ervaring op te doen. Na het winnen van ARIA krijgt ze daar nog meer kans toe: Elenora krijgt met het winnen van het programma namelijk een studiebeurs aan de Nationale Opera gewonnen.

Ster advertentie
Ster advertentie