Maatwerk
MAX

Omroep MAX zoekt operatalent voor tv-programma!

  1. Klassiekchevron right
  2. Omroep MAX zoekt operatalent voor tv-programma!

Voor een nieuw televisieprogramma is Omroep MAX op zoek naar deelnemers die de droom hebben door te breken in de wereld van de opera. We zoeken kandidaten die in het programma Aria de strijd aan willen gaan voor de felbegeerde hoofdprijs: een studiebeurs.

Zingt u al jaren aria’s en wilt u de sprong wagen naar een professionele carrière? Bent u die ruwe diamant die klaar is om ontdekt te worden? Of heeft u om een andere reden nog niet de kans gehad uw operastem te laten horen aan heel Nederland? Dan zijn we op zoek naar u! Iedereen is welkom. We zoeken zangers (M/V) van alle stemtypes van 18 tot 80 jaar die dit muzikale avontuur aandurven, u hoeft niet professioneel geschoold te zijn. De enige voorwaarde is dat u deze zomer beschikbaar bent.

Beschikbaarheid

De eerste auditiedagen vinden plaats op zaterdag 29 mei en zondag 30 mei. Indien u geselecteerd wordt voor deelname aan het programma dient u fulltime beschikbaar te zijn vanaf 1 juli tot en met 24 augustus. De repetities en draaidagen staan in deze 2 maanden gepland. In de maand juni zullen er ook masterclasses plaatsvinden om u voor te bereiden op de opnamen van het programma.

Wilt u zich aanmelden voor het nieuwe programma of meer informatie? Klik dan op deze link en meld u aan via de website van de producent! Aanmelden kan tot en met 26 mei 2021.

Ster advertentie
Ster advertentie