Maatwerk
MAX

Sander Zwiep presenteert Maatwerk voor Omroep MAX

  1. Klassiekchevron right
  2. Sander Zwiep presenteert Maatwerk voor Omroep MAX

Presentator Sander Zwiep gaat aan de slag voor Omroep MAX. Vanaf maandag 7 september presenteert hij elke werkdag het gloednieuwe programma Maatwerk tussen 14:00 en 16:00 uur op NPO Radio 4. Met de mooiste klassieke muziek zorgt Sander voor de muzikale omlijsting van de middag.

Maatwerk is een opgewekt middagprogramma met aangename klassieke muziek die perfect aansluit op de middag. Voor wie hard aan het werk is of juist een rustige middag heeft: Sander Zwiep zorgt voor een passende muzikale omlijsting. Van Hollands glorie tot hits uit Hollywood, van crossovers tot muzikale parels uit de krochten van de tweedehandswinkels, in Maatwerk hoor je muziek uit alle windstreken. Met veel interactie met de luisteraars én ruimte voor verzoekjes levert Maatwerk écht maatwerk!

Foto: Janita Sassen/MAX

Sander Zwiep:

“Radio is en blijft een prachtig medium. Thuis, onderweg of op het werk: luister drie maten van een symfonie en je bent in Engeland, twee seconden later schildert Schubert een Oostenrijks vergezicht en één welgemikt gitaarakkoord brengt je in Spaanse vervoering. Van lentefrisse Vivaldi tot herfstige Brahms: seizoenen worden rijker via de radio. Muziek zit weliswaar tussen de oren, maar is sterk genoeg om je dag in een ander licht te plaatsen. Op mijn taak als 'muzikale lichtman' op de middag verheug ik me zeer!”

Jan Slagter:

“Ik ben ontzettend blij dat we Sander Zwiep mogen verwelkomen. Sander heeft hart voor klassieke muziek en een voorliefde voor radio. In het verleden is gebleken dat hij luisteraars weet te raken, zijn manier van presenteren slaat aan. Ik ben daarom erg trots dat Sander vanaf september, namens MAX, op NPO Radio 4 te horen is.”

Maatwerk

  • Vanaf maandag 7 september
  • Elke werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur op NPO Radio 4
  • Presentatie: Sander Zwiep

Bron: Omroep Max. Omslag: Janita Sassen/MAX

Ster advertentie
Ster advertentie