LET'S GO KLASSIEK

Klassiek met synths en beats

  1. Klassiekchevron right
  2. Klassiek met synths en beats

🎞️ Voor iedereen die de filmmuziek van Ludovici Einaudi, Hans Zimmer en Yann Tiersen kan waarderen… de populaire Martin Kohlstedt tilt deze klankwereld naar een hele concertervaring. Hij is niet bang voor synths en beats. Oftewel: klassieke muziek krijgt een upgrade.

Wie: pianist, producer en componist Martin Kohlstedt presenteert zijn nieuwe album FELD in het Concertgebouw Amsteram op donderdag 6 april.
Meeslepende Neoklassiek

Interessant voor fans van... filmcomponist Hans Zimmer, harpist Lavinia Meijer en DJ Paul Kalkbrenner. Dan is dit concert zeker het checken waard!

Muzikale reis. De muziek van Kohlstedt evolueert langzaam maar spannend. Niet braaf klappen tussen stukken door: tijdens een concert bouwt hij in feite een hele symfonie op en neemt je mee in zijn muziek. 🎵🛄

Neoklassiek heet zijn stijl. Dat is dé nieuwe trend in de klassieke muziek, met invloeden uit pop en elektronische muziek. 🔌🎛️ Prachtige pianoklanken, meeslepend en je gedachten helemaal laten meevoeren…

Let's Go. Donderdagavond 6 april speelt Martin Kohlstedt in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Zijn nieuwe album FELD staat in de picture! Meer info:

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Martin Kohlstedt via onderstaande kanalen
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op Facebook
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op Instagram
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op YouTube
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op Spotify
Ga naar de website van deze artiest, dit event of deze locatie
Ga naar de home van Let's Go Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie