LET'S GO KLASSIEK

Afterparty met strijkkwartet en dance music

  1. Klassiekchevron right
  2. Afterparty met strijkkwartet en dance music

Producer en DJ Jlin gaat het strijkkwartet op zijn kop zetten. De afterparty van het Amsterdamse festival 50 For The Future wordt bijzonder: baanbrekende moderne klassieke muziek loopt over in de harde ritmes van elektronica. Een gloednieuwe clubervaring.

Wie: Producer Jlin Patton, wat: The Club & Afterparty. Waar: Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam. Op Zaterdagavond 6 mei.
Brute energie en mystiek

Klinkt als... de experimenten van Aphex Twin, de opvolging van Kraftwerk en invloeden van de musique concrète van Pierre Schaeffer.

Intelligent Dance Music. 🎧 Zo kan je de stijl van Jlin wel noemen. Ze experimenteert met geluiden, zet verrassende ritmes neer en verheft dance tot een kunststukje. Beïnvloed door de scene in Chicago, heeft ze een unieke sound gevonden: brute energie, een mystieke wereld en elke seconde een nieuw detail.

50 For The Future. Haar muziek levert verrassend veel raakvlakken met de technieken uit moderne klassieke muziek. 🎼 Daarom staat ze ook zo centraal bij het project 50 For The Future, waar vijftig nieuw geschreven composities worden uitgevoerd in één weekend. Een dwarsdoorsnede door de klassieke muziek van nu. Jlin heeft ook zo'n stuk geschreven voor strijkkwartet, dat het PUBLIQaret live uitvoert.

Let's Go. Zaterdagavond 6 mei zijn allerlei concerten in het Muziekgebouw aan 't IJ, als een soort festival! En om 22.15 start de afterparty in het Bimhuis (met dus Jlin als MC)...

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Jlin via onderstaande kanalen
Volg deze artiest, locatie of event op Facebook
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op Instagram
Volg deze artiest, locatie of event op Spotify
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie