LET'S GO KLASSIEK

Musicallegendes en meeslepende ballads

foto: KRO-NCRV
  1. Klassiekchevron right
  2. Musicallegendes en meeslepende ballads

De echte Broadwaymusicals zitten bomvol met klassieke muziek. Binnenkort is in Amsterdam zo'n klassieker te zien: Sweeney Todd (ook bekend van de film met Johnny Depp uit 2007). Klaar voor de show?

Wat: Musical componist Stephen Sondheim. Wat: Sweeney Todd: the demon barber of Fleet Street. Waar: in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Vanaf 21 april t/m 21 mei.
Orkest met prachtige muziek

Klinkt als... West Side Story, Disneyfilms, jazz-componist George Gershwin.

Musicallegende Stephen Sondheim. 🎭 Hij won de grote theaterprijzen en zelfs een Oscar voor zijn muziek. Het is een heerlijke mix tussen het geluid van klassieke muziek en meeslepende ballads. Oftewel, prachtige liedjes met een bed van strijkers en gevoelige solo's van klarinet en fluiten. Een fantastische eerste stap in wat klassieke muziek allemaal te bieden heeft, maar dan in een echte musicalshow.

Messcherp verhaal. 🔪 In de duistere wereld van Sweeney Todd komt liefde op het pad als de barbier kennismaakt met Mrs Lovett, een weduwe die haar pasteitjes maar niet verkocht krijgt. Samen bedenken de twee een moordlustig plan dat al hun problemen zou kunnen oplossen... Spannend verhaal en toch vol met humor.

Let's Go. Dit weekend alleen al vijf voorstellingen! Vrijdagavond 28 april, zaterdag 29 en zondag 30 april in de middag en avond in het DeLaMar Theater (hartje Amsterdam). De musical loopt t/m 21 mei!

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hieronder een overzicht van hoe je het DeLamar Theater kunt volgen
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op facebook
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op instagram
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op spotify
Ga naar de website van deze artiest, dit event of deze locatie
Ga naar de home van Let's Go Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie