LET'S GO KLASSIEK

Het pianoconcert van Einaudi door Iris Hond

  1. Klassiekchevron right
  2. Het pianoconcert van Einaudi door Iris Hond

"One of the most beautiful performances of my music." Dat is wat Ludovici Einaudi te zeggen heeft over het spel van pianist Iris Hond. Hij vroeg haar voor de Nederlandse première van zijn enige pianoconcert: Domino. Smullen voor alle Einaudi-fans (bekend van de muziek voor de film Intouchables)!

Wie: Iris HOond & Kamerata Zuid. Wat: Pianoconcert Domino van Ludovico Einaudi. Waar: De Doelen Rotterdam. Wanneer: zaterdag 16 september.
Bekend van tv

Interessant voor fans van... componist Hans Zimmer, DJ Paul Kalkbrenner en de films Intouchables en Nomadland. Dan is dit concert zeker het checken waard!

Iris Hond is één van de populairste pianisten van Nederland. Je kent haar vast van tv (ze had een eigen datingprogramma). 📺 Wist je dat ze ook zelf componeert voor piano? Voor dit concert speelt Kamerata Zuid mee bij haar nummers. Meer emotie dan ooit, want het grootse orkestgeluid maakt het alleen maar meeslepender!

Minimal music, dat is wat Einaudi en Iris Hond maken. Het draait om herhaling. Langzaam veranderende patronen en ritmes. Het gaat om betoveren en meeslepen, jezelf verliezen in trance. 🧘 Het heeft wat weg van sommige dancemuziek, maar wordt ook veel gebruikt in films.

Let's Go. Zaterdagavond 16 september spelen Iris Hond & Kamerata Zuid Domino van Einaudi, eigen werk van Iris Hond en romantische klassieke werken van Chopin en Rachmaninov. Om 20:30 uur in De Doelen in Rotterdam.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Iris Hond via onderstaande knoppen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie