LET'S GO KLASSIEK

Klaar voor klassieke verrassing?

  1. Klassiekchevron right
  2. Klaar voor klassieke verrassing?

Nieuwe manieren om klassieke muziek te laten horen, daar gaat het deze avond om. Bijvoorbeeld een 'visueel album' met een hele film erbij. Of het klassieke programma opzetten alsof het om een pop-setlist gaat. Zo wordt het voor iedereen interessant!

Wie: The Hermes Experiment, Two Envelops en Kluster5, wat: Red Sofa Young, waar: in De Doelen Rotterdam op zaterdag 29 april
Grenzen vervagen, hokjes verdwijnen

Voor de liefhebbers van... mooie nostalgische films en ingetogen singer-songwriting.

Afwisselende avond. Het concept van de Red Sofa Young avonden is om jonge makers een podium te geven: wat leeft er nu, wat zijn de nieuwe paden die worden ingeslagen? Tijdens het concert komen drie groepen aan het woord. 📢 De jongste generatie wordt het best gerepresenteerd door het Britse The Hermes Experiment. Zij behandelen hun klassieke liederen bijna alsof het popnummers zijn maar dan begeleid met prachtige harp en klarinet. Een succesvol recept!

Experimenteren. Dat kunnen we wel overlaten aan Two Envelopes. Het duo gebruikt de klavecimbel (een historisch instrument uit de zeventiende eeuw!) en percussie om tot gekste geluiden en avontuurlijkste klanken te komen. Het Nederlandse ensemble Kluster5 komt met een verrassende combinatie van film en muziek in hun 'visuele album' Perceived Reality. 🎞️💿Een fantasiewereld in het Georgië van vlak na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie.

Let's Go. Zateragdavond 29 april een grensverleggend editie van Red Sofa Young met drie aanstormende ensembles in de Doelen (Rotterdam)...

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg via onderstaande kanalen The Hermes Experiment
Volg deze artiest, locatie of event op Facebook
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op Instagram
Volg deze artiest, locatie of event op Spotify
Ga naar de website van deze artiest, deze locatie of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie