LET'S GO KLASSIEK

Gedroomde combi: Lavinia Meijer en Iris Hond

  1. Klassiekchevron right
  2. Gedroomde combi: Lavinia Meijer en Iris Hond

Een aantal beroemde Nederlandse muzikanten treedt op. Ze nemen je mee naar een plek van rust. Muziek van Ludovico Einaudi en Philip Glass... Hypnotiserende harp en prachtige pianoklanken, of cello en beats bij dit concert aan zee.

Wie: o.a. Lavinia Meijer, Iris Hond en Maya Fridman. Wat: Minimal Music tijdens Festival Classique. Waar: Light Pavilion te Scheveningen. Wanneer: op zaterdag 17 juni.

XILIIN in Scheveningen

Natuur als inspiratie

Interessant voor fans van... filmcomponist Hans Zimmer, DJ Paul Kalkbrenner en Yann Tiersen. Dan is dit concert zeker het checken waard!

Minimal music draait om herhaling. Langzaam veranderende patronen en ritmes. Het gaat om betoveren en meeslepen, jezelf verliezen in trance. 🧘 Het heeft wat weg van sommige dancemuziek, maar wordt ook veel gebruikt in films.

Een gedroomde combi. Harpist Lavinia Meijer en pianist Iris Hond zijn misschien wel de bekendste klassieke musici van Nederland. Je kent ze vast van tv. 📺 Dat deze twee toonaangevende uitvoerders van minimal music samenspelen op dit festival: om van te smullen!

Klassieke noise. Cellist Maya Fridman en musicus LudoWic ontmoeten elkaar in het programma XILIIN, een spannende confrontatie van hedendaagse muziek met elektronische noise. En dat met zon, zee en strand op de achtergrond... Wil je horen!

Let's Go. Zaterdag 17 juni moet je zijn bij het Light Pavilion in Scheveningen. Deze concerten zijn onderdeel van Festival Classique, een heel weekend met (gratis) muziek aan de zee.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Festival Classique
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie