LET'S GO KLASSIEK

Reggaebeats rechtstreeks uit Jamaica

  1. Klassiekchevron right
  2. Reggaebeats rechtstreeks uit Jamaica

Het Nederlands Blazers Ensemble ging op ontdekkingstocht naar Jamaica. Letterlijk, want de muzikanten trokken Kingston in om de reggaeartiesten van dit moment te ontmoeten. En natuurlijk samen muziek te maken... Nu laten ze aan Nederland horen hoe dat klinkt!

Wie: NBE, oftewel het Nederlands Blazers Ensemble. Wat: reggaemuziek rechtstreeks uit Jamaice. Waar: in het Phil Haarlem. Wanneer: op zaterdagavond 6 mei.
Bedwelmend en swingend

Voor de fans van... de legendarische Bob Marley, de band Doe Maar en allerlei wereldmuziek.

Mix van stijlen. Het Nederlands blazersensemble ken je misschien van hun jaarlijkse Nieuwjaarsconcert op televisie. 🎷🎺 Altijd vrolijk, een leuke mix van stijlen en volop avontuur. Ze zijn niet bang voor grenzen. Daarom stappen ze regelmatig weg van hun klassieke muziekopleiding voor bijzondere projecten zoals deze.

Live uit Jamaica. Reggae is bedwelmend, swingend. Dat klinkt nu door in de klassieke instrumenten van het NBE. Maar de Jamaicaanse muzikanten zijn er ook bij, en niet zomaar. Ze spelen live mee vanaf hun eigen eiland, geprojecteerd op het grote scherm! Zo waan je je pas echt in het tropische Jamaica... 🏝️🍹🏖️

Let's Go. Zaterdagavond 6 mei spelen ze in Haarlem, zondagmiddag 7 mei in Enschede. Het NBE toert door Nederland t/m 18 mei!

Reserveer hier je kaarten

Volg het ensemble via onderstaande kanalen
Volg deze artiest, locatie of event op Facebook
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op Instagram
Volg deze artiest, locatie of event op Spotify
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, deze locatie of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie