LET'S GO KLASSIEK

West Side Story in concert

  1. Klassiekchevron right
  2. West Side Story in concert

West Side Story is de grootste hit uit de moderne klassieke muziek. Iconisch werk van Amerikaanse componist Leonard Bernstein. En heerlijk Amerikaans, dat klinkt het zeker... Bernstein verzamelde de beste en meest herkenbare liedjes in de Symphonic Dances en dat speelt philharmonie zuidnederland in Het Concertgebouw.

Wie: Philharmonie Zuid-Nederland. Wat: West Side Story & Celloconcert Four Spirits. Waar: Het Concertgebouw Amsterdam. Wanneer: woensdag 5 juli.
Bruisende muziek

Voor de liefhebbers van... Amerikaanse musicals en swingende ritmes!

Een liefdesverhaal van alle tijden... In 2021 was de film van Steven Spielberg nog een groot succes, met daarin nummers die iedereen wel kent: America, Maria en Somewhere. 🎬 Maar naast deze klassiekers staat er nieuw talent op het podium, leuk om te ontdekken!

Celloconcert uit Zuid-Afrika. 🐘🦒🐆 Cellist Abel Selaocoe heeft een ontembare energie. Hij komt naar Het Concertgebouw om zijn eigen celloconcert Four Spirits te spelen. Genres kent hij niet. Het klassieke combineert hij met zijn roots in Johannesburg en dat levert bruisende muziek op.

Let's Go. Woensdagavond 5 juli speelt philharmonie zuidnederland een heerlijk divers programma in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Philharmoie Zuid Nederland via onderstaande knoppen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie