LET'S GO KLASSIEK

Emotioneel verhaal als een mooie zomerfilm

  1. Klassiekchevron right
  2. Emotioneel verhaal als een mooie zomerfilm

De Canadese componist Alexandra Stréliski bereikt miljoenen luisteraars met haar filmische en rustgevende pianomuziek. 🎹 Het is persoonlijk en nostalgisch, op zoek naar bezinning. Ze vertelt een eigen, emotioneel verhaal. Dit concert presenteert ze haar nieuwe album Néo-Romance, een deep-dive in haar Europese achtergrond.

Wie: Alexandra Streliski. Wat: filmische muziek van nieuw album neo-romance. Waar: Lutherse Kerk in Groningen op donderdag 11 mei
Breekbare muziek

Voor de liefhebbers van... Franse films als Intouchables en Amélie, rustgevende studeerplaylists op Spotify en de klassieke muziek van Arvo Pärt.

Neoklassiek heet haar stijl. Dat is dé nieuwe trend in de klassieke muziek, met invloeden uit de filmmuziek en indiepop. 🎞️♫ Zo ontstaat een nieuwe klassieke taal, toegankelijk en helemaal van deze tijd. Warme pianoklanken, meeslepend en je gedachten helemaal laten meevoeren…

Als een film. In haar nieuwe album Néo-Romance gaat Stréliski uit op onderzoek. Naar de huizen waar haar ouders opgroeide en haar Pools-joodse afkomst. 🕍🏰 Maar niet alleen haar eigen verleden ontdekt ze, ook die van de klassieke muziek. Prachtige muziek levert het op: ingetogen, rustgevend en hoopvol. Het luistert als een mooie zomerfilm.

Let's Go. Haar muziek is pas écht betoverend in een liveconcert. Donderdagavond 11 mei is Alexandra Stréliski in Groningen, bij SPOT/Lutherse Kerk.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Alexandra Streliski via onderstaanden knoppen
Volg deze artiest, locatie of event op Facebook
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op Instagram
Volg deze artiest, locatie of event op Spotify
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, deze locatie of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie