LET'S GO KLASSIEK

Losgaan op Bach

  1. Klassiekchevron right
  2. Losgaan op Bach

Bij muziek hoort dans. Zo kan je pas écht opgaan in de meesterlijke noten van Johann Sebastian Bach. Bij deze voorstelling BACH van Introdans zie je het verhaal uitspelen op de muziek, ingrijpender en persoonlijker krijg je het niet.

Introdans: Bach op dans in Agnietenhof Tiel op woensdag 17 mei.

Voor fanatieke kijkers van... The Passion, West Side Story en So you think you can dance?

Ballet? Verwacht geen nette balletpasjes en roze tutu's. Bij Introdans zetten ze álle bewegingen in om het verhaal te vertellen. En kijk niet raar op als mannen strak in pak rondwervelen en jurken in alle kleuren van de regenboog door elkaar zweven. 🕺🤸🏽💃🏼 Zo vertalen ze de eeuwenoude muziek naar de wereld van nu.

Het verhaal van Bach. Zes choreografen duiken in het leven en de krachtige muziek van Johann Sebastian Bach. Daar komen vier unieke choreografieën uit. Eentje waar de dansers met de cellist samenspelen (letterlijk), bij de ander een meditatie over de zoektocht naar jezelf. 🧘 Een dansfilm komt voorbij en ook de wervelende openingskoren van Bachs Matthäus- en Johannes-Passion zijn te horen.

Let's Go. Woensdagavond 17 mei bezoekt Introdans het Agnietenhof in Tiel. De voorstellingen daarna zijn helaas al uitverkocht.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Introdans via onderstaande kanalen
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op Facebook
Volg deze artiest, dit event of deze locatie op Instagram
Ga naar de website van deze artiest, dit event of deze locatie
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie