LET'S GO KLASSIEK

Dansthriller mixt hiphop en ballet

  1. Klassiekchevron right
  2. Dansthriller mixt hiphop en ballet

Het streven om eeuwig jong te blijven: hoofdpersoon Dorian Gray verliest zichzelf totaal in zijn obsessie met schoonheid. Het boek van Oscar Wilde is omgezet in een meeslepende mix van hiphop en ballet. Met filmische muziek van Joey Roukens, de stem van een nieuwe generatie componisten.

Wie: Het Nationale Ballet in samenwerking met Dance Collective & Joey Roukens. Wat: Dorian. Waar: Stadsschouwburg Groningen op woensdag 7 juni.
Voortstuwende muziek

Voor fans van... schrijver Oscar Wilde, filmmuziek (zoals van Hans Zimmer) en breakdance.

Thriller. De neerwaartse spiraal van Dorian mondt uit in een thriller. 😱 Realiteit en fantasie valt niet meer te onderscheiden. Joey Roukens schrijft een soundtrack zoals alleen hij dat kan: filmisch, voortstuwend, langs de randen van dance en hiphop. Je komt in een nieuwe wereld terecht.

Dans en beweging vertellen het meeslepende verhaal. Het ISH Collective brengt urban dance naar de theaterzalen. Dit project werken ze samen met klassieke balletdansers van Het Nationale Ballet. Werelden komen samen die elkaar nooit eerder gezien hebben. Met ook volop ruimte voor talent, dansers die alles anders dan anders willen doen. 🤸🏻‍♂️🕺🏾🩰

Let's Go. Woensdagavond 7 juni is de voorstelling Dorian in de Stadsschouwburg van Groningen. Ze reizen door het land na de succesvolle première in Amsterdam.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Joey Roukens
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie