LET'S GO KLASSIEK

Star Wars door groot orkest

  1. Klassiekchevron right
  2. Star Wars door groot orkest

De muziek van Star Wars is pas echt indrukwekkend met een live orkest. De nieuwste creaties van John Williams zijn indringend, en refereren geniaal naar de originele scores... Dit is de eerste kans om de soundtrack van The Force Awakens in de concertzaal te beluisteren. En bekijk tegelijkertijd de film op het grote witte doek!

WIe: Residentie Orkest. Wat: Star Wars - the Force Awakens. Waar: Het Concertgebouw Amsterdam. Wanneer: vrijdag 14 juli.
A galaxy far far away...

Meer dan filmmuziek. 🌌🪐 Al het beste van de klassieke muziek komt bij elkaar in de muziek van John Williams. Grootse orkesten, meeslepende melodieën, gloedvolle violen, akkoorden die je omver blazen...

Live komt de muziek pas echt binnen. Dit concert biedt een totaal nieuw perspectief op de film en zorgt dat je nog beter kan horen hoe de muziek werkt bij de scenes. Kan je horen hoe melodieën telkens terugkomen bij bepaalde personages bijvoorbeeld? 🎺🥁📯🎶

Let's Go. Vrijdagavond 14 juli om 20:00 is Star Wars: The Force Awakens live in Het Concergebouw (Amsterdam). Er zijn nog weinig kaarten over!

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg het Residentie Orkest
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie