LET'S GO KLASSIEK
NTR

Muziek in de treincoupé

  1. Klassiekchevron right
  2. Muziek in de treincoupé

Muziek op de stations en een speciale muziektrein. Zo ziet Nederland eruit op 17 juni, de Dag van de Componist! Koop een treinkaartje voor live optredens in de exprestrein. Of bezoek de tussenstops bij de stations, als de muzikanten ook op het perron wat spelen.

Dit moet je meemaken... als je zin hebt in muzikale avonturen, als je van treinreizen houdt en al helemaal als je benieuwd bent naar de Componist des Vaderlands.

Meer dan 100 concerten. De trein rijdt door heel Nederland en de bekendste ensembles stappen op en af om de muziek te spelen. 🚉 Dit is allemaal gloednieuwe muziek van Nederlandse componisten. Composities met namen als Sporen van leven, On the Road en allerlei stadsliederen.

Dag van de Componist. De muziek van nu staat de hele dag centraal. Overal zijn concerten waar onze componisten hun stem laten horen. Hoe klinkt de Nederlandse muziek van vandaag? 🇳🇱

Let's Go. Zaterdag 17 juni reist de New Music Now Expresstrein door het land. Van Amsterdam naar Amsersfoort naar Den Bosch naar Den Haag en tot slot Utrecht. Optredens in de trein zijn betaald, de uitvoeringen op de stations zijn gratis.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie