Hart & Ziel nieuws

De Hart & Ziel Bus dag 5 Noord Nederland - Margriet Vroomans

  1. Klassiekchevron right
  2. De Hart & Ziel Bus dag 5 Noord Nederland - Margriet Vroomans

Deze week reist de Hart & Ziel Bus door heel Nederland om stemmen op te halen en live muziek te brengen op onverwachte plekken. Presentator en chauffeur Sander Zwiep neemt elke werkdag een andere NPO Radio 4-presentator mee in zijn klassieke Volkswagenbus.

Margriet Vroomans reist vandaag samen met Sander door het Noord van Nederland en doet o.a. Veenhuizen, Groningen, Beilen, Heerenveen en Zutphen aan.


Margriet en Sander on the road.

Breng hier je stem uit

Groningen

Orkestrepetitie van het Noord Nederlands Orkest


De Hart & Ziel-favoriet van hoboïste Justine Gerretsen en de leden van het Noord Nederlands Orkest is het langzame deel uit de Gran partita van W.A. Mozart.

Heerenveen


De Hart & Ziel Bus haalt niet alleen stemmen op. We brengen ook muziek naar jullie toe. Trio C tot de derde is vandaag de huisband

Onderweg

Moskou

Je kon Sander vandaag aantikken in Moskou - gelukkig niet helemaal in Rusland, maar dichter bij huis in Friesland. Al maakte Sander het niet eenvoudig...

Johannette Zomer

In Zutphen ging Margriet langs bij sopraan Johannette Zomer.

St. Joris Kamerkoor

In Amersfoort ging Margriet kijken en luisteren bij de repetitie van het St. Joris Kamerkoor.

Het koor stemde op het motet 'Ne irascaris Domine' van William Byrd

Met de Hart & Ziel Bus rijden we door het land om stemmen op te halen voor de Hart & Ziel Lijst en om live muziek te brengen bij luisteraars thuis en op het werk. Op NPO Radio 4 hoor je dagelijks waar de bus zich bevindt.

Volg de bus via onze Instagram Feed en Stories:
Feed Stories

De Hart & Ziel Lijst 2019 wordt uitgezonden van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober, van 7:00 tot 20:00 uur. De week wordt afgesloten met het Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg.

Ster advertentie
Ster advertentie