Hart & Ziel nieuws

Busroute Hart & Ziel 2018

  1. Klassiekchevron right
  2. Busroute Hart & Ziel 2018

NPO Radio 4 trekt het land in voor ons jaarlijkse feest van de klassieke muziek: de NPO Radio 4 Hart en Ziel Lijst. De ‘Hart & Ziel Bus’ tourt een week lang langs Nederlandse steden om jullie stemmen op te halen. Ab Nieuwdorp en Margriet Vroomans presenteren hun programma's de hele week vanuit de bus, tussen 7 en 12 uur.

Vrijdagochtend 28 september wordt de route gestart in Rotterdam. Daar zal Ahmed Aboutaleb, burgermeester van Rotterdam, als eerste zijn stem uitbrengen. Hiermee is de stemperiode, die loopt van 28 september tot en met 5 oktober, officieel geopend.

Ab en Margriet staan ondertussen klaar om te vertrekken, maar hoe werd de route van dit jaar nu eigenlijk gekozen? Bekijk het hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WAAR STAAT DE NPO RADIO 4 HART & ZIEL BUS?

Vrijdag 28 september: Rotterdam, Binnenrotte (Markthal)
Maandag 1 oktober: Nijmegen, Plein 1944
Dinsdag 2 oktober: Eindhoven, Stationsplein
Woensdag 3 oktober: Amsterdam, Amsterdam UMC
Donderdag 4 oktober: Leeuwarden, Wilhelminaplein
Vrijdag 5 oktober: Deventer, Brink

NPO Radio 4 gaat op zoek naar de 300 klassieke muziekstukken die luisteraars het meest raken, troosten of inspireren. Al deze 300 stukken vormen samen de NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst.

Vanaf vrijdag 28 september kun je stemmen in de Hart & Ziel bus, maar je kunt ook hier online stemmen.

De uitzending van de NPO Radio 4 Hart en Ziel Lijst is van 15 t/m 19 oktober, dagelijks van 7:00 tot 20:00 uur. De uitzendweek sluit op vrijdag 19 oktober af met het (gratis toegankelijke) Hart & Ziel Festival in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Ster advertentie
Ster advertentie