Hart & Ziel nieuws

DE HART & ZIEL BUS DAG 7 Noord-Brabant - Carine Lacor

  1. Klassiekchevron right
  2. DE HART & ZIEL BUS DAG 7 Noord-Brabant - Carine Lacor

De klassieke Hart & Ziel Bus reist deze week door heel Nederland om stemmen op te halen en live muziek te brengen op onverwachte plekken. Presentator en chauffeur Sander Zwiep neemt elke werkdag een andere NPO Radio 4-presentator mee in zijn klassieke Volkswagenbus.

Vandaag reist Carine Lacor samen met Sander door Noord-Brabant en doet o.a. Eindhoven, Helmond, Den Bosch en Tilburg aan.

Helmond

Carine en Sander in Helmond

De bus is gestopt in Helmond op basisschool De Vuurvogel. Juf Daisy Mertens was genomineerd als beste leerkracht van de wereld! Ze is voorstander van meer muziekles.

Marianne wil haar vriendin Kiny verrassen met een concertje door het Trio C tot de Derde. Kiny is ziek en ondergaat momenteel een zware behandeling. Deze leuke verrassing kan ze dus goed gebruiken.

Eindhoven

Nog even Hart & Ziel stemmen scoren en bij de philharmonie zuidnederland. Fagottist Lukas Bos kiest voor de "Schotse" Symfonie van Felix Mendelssohn

Beluister deze Hart & Ziel keuze:

Maaskantje

De bus maakt een stop in het beroemde Maaskantje.

Maaskantje de gekste.

Den Bosch

De Hart & Ziel Bus haalt niet alleen stemmen op. We brengen ook muziek naar jullie toe. Trio C tot de derde is vandaag de huisband.

Tilburg

Even stemmen ophalen bij deze geweldige klas van het Koning Willem 2 college. Hun stem gaat naar Schindler's list !

Beluister deze Hart & Ziel keuze:

Breda

Het orgel van de Grote Kerk in Breda

Als echte orgelfan kan je in Breda het orgel in de Grote Kerk natuurlijk niet overslaan, toch Sander Zwiep?

Oosterhout

Gemengd Zangkoor Oosterheide (GZO) zingt al 46 jaar met hart en ziel klassiek. Hun Hart & Ziel favoriet is het Lacrimosa uit het Requiem van W.A. Mozart.

Beluister deze Hart & Ziel keuze:

Met de Hart & Ziel Bus rijden we door het land om stemmen op te halen voor de Hart & Ziel Lijst en om live muziek te brengen bij luisteraars thuis en op het werk. Op NPO Radio 4 hoor je dagelijks waar de bus zich bevindt.

Volg de bus via onze Instagram Feed en Stories:
Feed Stories

De Hart & Ziel Lijst 2019 wordt uitgezonden van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober, van 7:00 tot 20:00 uur. De week wordt afgesloten met het Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg.

Ster advertentie
Ster advertentie