Hart & Ziel nieuws

De Hart & Ziel Bus dag 4 Noord-Holland - Christiaan Kuyvenhoven

  1. Klassiekchevron right
  2. De Hart & Ziel Bus dag 4 Noord-Holland - Christiaan Kuyvenhoven

Deze week reist de Hart & Ziel Bus door heel Nederland om stemmen op te halen en live muziek te brengen op onverwachte plekken. Presentator en chauffeur Sander Zwiep neemt elke werkdag een andere NPO Radio 4-presentator mee in zijn klassieke Volkswagenbus.

Christiaan Kuyvenhoven reist vandaag samen met Sander door Noord-Holland en doet o.a. Amstelveen, Amsterdam, Almere, Zaandam en Volendam aan.

Haarlem


Christiaan stapt even in de bus bij Alexander Frencken, chauffeur voor kinderen met een beperking. Alexander luistert veel klassieke muziek in de bus.

Bruno Klassiek

Haarlem is Christiaans thuisbasis. En bij hem om de hoek staat een klassieke CD en LP winkel. Ook daar is de keuze reuze. Wat zou Bruno van Bruno Klassiek graag in de Hart & Ziel Lijst zien? Let's find out! Bekijk de video.

Christiaan bezoekt Bruno Klassiek, de klassieke CD en LP winkel om de hoek

Amsterdam


Anna Aalten geeft yogalessen op klassieke muziek. Haar stemtip: Hymnen van Hildegard Von Bingen, muziek met de perfecte yoga-flow.

En waar yogaat Anne liever niet op ?

Christiaan Kuyvenhoven bezoekt yogasessie


Even langs bij Fuse om een stemtip op te halen. Wat hen betreft in de Hart en Ziel Lijst het Pianoconcert in G van Maurice Ravel

Almere


Edouard Sadee verrast zijn broer Arthur met een privé-concert door Club Classique met de Serenade van Ernő Dohnányi.

Onderweg


Sander Zwiep onze top-chauffeur in de klassieke Hart & Ziel Bus


Wim heeft Sander aangetikt en zijn stem voor de Hart en Ziel Lijst gaat naar Ein musikalischer Spass van W.A. Mozart.

Zaandam

Een eigen kerk beheren om in te wonen én altijd muziek in te kunnen maken. Voor het violistenechtpaar Mathieu van Bellen en Maria Milstein is het een droom die uitkomt. De twee, in samenwerking met muzikale collega's Omri en Ori Epstein, hebben de zogenoemde Schuurkerk uit 1695 aan het Papenpad in Zaandam gekocht. Dit prachtige monument willen ze ter beschikking stellen aan muzikanten, die er mogen repeteren. Onze Christiaan probeert het meteen. Geweldige noten. En wat een setting ook. Genieten.

Christiaan Kuyvenhoven op de piano... Need we say more?

Op naar Volendam!

Volendam

Als je in Volendam bent, dan moet je natuurlijk ook even op de foto met Jan Smit.

Met de Hart & Ziel Bus rijden we door het land om stemmen op te halen voor de Hart & Ziel Lijst en om live muziek te brengen bij luisteraars thuis en op het werk. Op NPO Radio 4 hoor je dagelijks waar de bus zich bevindt.

Volg de bus via onze Instagram Feed en Stories:
Feed Stories

De Hart & Ziel Lijst 2019 wordt uitgezonden van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober, van 7:00 tot 20:00 uur. De week wordt afgesloten met het Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg.

Ster advertentie
Ster advertentie