Hart & Ziel nieuws

De Hart & Ziel Bus dag 2 Zeeland - Beitske de Jong

  1. Klassiekchevron right
  2. De Hart & Ziel Bus dag 2 Zeeland - Beitske de Jong

Deze week reist de Hart & Ziel Bus door heel Nederland om stemmen op te halen en live muziek te brengen op onverwachte plekken. Presentator Beitske de Jong rijdt zaterdag 28 september in de klassieke Hart & Ziel Volkswagenbus door Zeeland.

Breng hier je stem uit

In alle vroegte ging Beitske in het busje op weg naar Zeeland.

Beitske de Jong gaat op weg naar Zeeland.

Het koor Musica Cordis

In Kloetinge had het koor Musica Cordis in de Geerteskerk de generale repetitie voor hun concert van die middag. Ze zingen muziek van Hollandse meesters als Obrecht en Andriessen, in samenwerking met brassband Excelsior. Beitske de Jong sprak tijdens de repetitie met de koorleden:

Beitske de Jong spreekt met koorleden van Musica Cordis.

Musica Cordis tipt Spem in Alium van Thomas Tallis

Beitske haalt stemmen binnen in Kloetinge

Boekhandel De Koperen Tuin

Na deze stop reed Beitske door naar boekhandel De Koperen Tuin in Goes, waar altijd klassieke muziek aanstaat en ook CD's worden verkocht.

Bij Boekhandel De Koperen Tuin met eigenaresse Manda Heddema.

Museum Goemanszorg

Deze stop is in Dreischor bij Angelique Brummans van Museum Goemanszorg, waar altijd klassieke muziek wordt gedraaid. Buiten regent het, maar in de bus is het droog en knus!

Beitske de Jong in de bus bij Museum Goemanszorg met Angelique Brummans.

On the road

Slagwerk, heel veel slagwerk bij Cora Dellebeke

Cora Dellebeke is slagwerker bij het Zeeuws Orkest. Ze geven in november een groot concert met een speciaal slagwerkconcert van Darius Milhaud.

Meer Hart & Ziel

Met de Hart & Ziel Bus rijden we door het land om stemmen op te halen voor de Hart & Ziel Lijst en om live muziek te brengen bij luisteraars thuis en op het werk. Op NPO Radio 4 hoor je dagelijks waar de bus zich bevindt.

Volg de bus via onze Instagram Feed en Stories:
Feed Stories

De Hart & Ziel Lijst 2019 wordt uitgezonden van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober, van 7:00 tot 20:00 uur. De week wordt afgesloten met het Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg.

Ster advertentie
Ster advertentie