Filmmuziek

Hans Zimmer vraagt zijn vriendin ten huwelijk op het podium

foto: Twitterfoto: Twitter
  1. Klassiekchevron right
  2. Hans Zimmer vraagt zijn vriendin ten huwelijk op het podium

De beroemde filmcomponist Hans Zimmer had op 15 juni een grote verrassing voor zijn vriendin Dina De Luca: op het podium van de O2 Arena in Londen vroeg hij haar ten huwelijk. Het publiek van 20.000 mensen barstte los in een staande ovatie toen ze ja zei!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het gebeurde allemaal tijdens de tournee Hans Zimmer Live, waarbij de componist zelf en zijn band de soundtracks spelen van onder andere Pirates of the Caribbean, The Lion King, Gladiator en Inception. Deze concerten van Zimmer zijn razend populair en vullen keer op keer grote stadions met fans.

Op 15 juni zat een wel heel bijzondere luisteraar in de grote O2 Arena in Londen: Dina De Luca. Zij is ondernemer en oprichter van The Lowell Hotel in New York en Hans Zimmer is al enige tijd met haar samen. Hij vroeg haar het podium en kondigde haar aan voor het publiek: "Dit is de vrouw van wie ik hou, blijkbaar houdt ze van mij." Toen deed Zimmer haar een huwelijksaanzoek. Het publiek ging uit z'n dak toen het aanstaande echtpaar elkaar omhelsde.

Hans Zimmer en zijn vriendin Dina De Luca.

foto: ANP

Hans Zimmer en zijn verloofde Dina De Luca.

Ster advertentie
Ster advertentie