Filmmuziek
AVROTROS

Bonus aflevering podcast 'Alle wegen leiden naar Morricone'

foto: ANP
  1. Klassiekchevron right
  2. Bonus aflevering podcast 'Alle wegen leiden naar Morricone'

In de podcast Alle wegen leiden naar Morricone neemt presentator Jet Berkhout de luisteraar mee in haar zoektocht naar de legende, Ennio Morricone. Na zijn dood verraste Jet de luisteraars met een bonusaflevering.

In deze laatste aflevering duikt Jet nog één keer in het leven van Morricone. Sinds de vorige aflevering van de podcast is er veel gebeurd: de maestro is overleden, er is een onthullende documentaire verschenen en Jet wordt onverwacht in Rome uitgenodigd door de familie van Morricone. Veel vragen uit de podcast worden alsnog beantwoord en nieuwe informatie komt aan het licht.

Luister hier naar aflevering #7 - Morricone: De allerlaatste

Jet en Andrea Morricone in Rome

Jet Berkhout: "Ik vond voor deze aflevering weer wonderlijke soundtracks en composities, die eigenlijk alleen al met de titel een verhaal vertellen. Alles wat ik te weten ben gekomen maakt niet alleen zijn leven nog boeiender, maar ook zijn muziek is er nog aansprekender door geworden."

Quote

Het is geweldig om nog één laatste keer de luisteraars mee te nemen in het wonderlijke levensverhaal van Morricone, aan de hand van muziek.

Jet Berkhout

Alle wegen leiden naar Morricone in de pers:

Vink Podcastgids: “Ongelofelijk goed verzorgd, het zit zo verschrikkelijk goed in elkaar, klinkt fantastisch, helemaal af.”

Podium Witteman: "De beste klassieke podcast."

Juryrapport Zilveren Reissmicrofoon: "Hoe Berkhout een luisteraar weet mee te trekken in haar muzikale kennis en passie bewees Berkhout ook in de podcastserie Alle wegen leiden naar Morricone."

Beluister de podcast

Volg Jet op haar queeste naar Morricone in de podcast Alle wegen leiden naar Morricone, te beluisteren op jouw favoriete podcast-platform of hier, op onze website.

Tutte le strade portano a Morricone

Alle wegen leiden naar Morricone

Alle wegen leiden naar Morricone

Jet sprak op 6 juli 2022 in Spraakmakers op NPO Radio 1 over de nieuwe aflevering:

Ster advertentie
Ster advertentie