Filmmuziek

Doe mee met de online Filmmuziek Pubquiz

foto: Wineke Remmerswaalfoto: Pexels
  1. Klassiekchevron right
  2. Doe mee met de online Filmmuziek Pubquiz

Kun jij de muziek uit Lord of the Rings wel dromen? Neurie je ’s morgens de muziek van Superman zodra je wakker wordt? Is John Williams jouw ultieme Jedi-master? Doe dan vanavond mee met de NPO Radio 4 Filmmuziek Pubquiz. Online, gratis, en gewoon vanuit je huiskamer te spelen!

Quizmasters Pieter van Nes en Sander Zwiep voelen je aan de tand met een hele serie vragen over de muziek in beroemde films.

De winnaar van de NPO Radio 4 Filmmuziek Pubquiz mag zich een jaar lang dé filmmuziekexpert van Nederland noemen en krijgt het enige echte NPO Radio 4 Filmprijzenpakket!

Uitslag

Na een superspannende shoot-out mag Niels de Jong zich de gelukkige winnaar van de NPO Radio 4 Filmmuziek Pubquiz 2021 noemen!

Bekijk hier de einduitslag van de NPO Radio 4 Filmmuziek Pubquiz

NPO Radio 4 Filmmuziek Pubquiz

Datum: donderdag 25 februari 2021
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Presentatie: Pieter van Nes en Sander Zwiep

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Op 25 februari vind je op deze pagina een link en een QR-code waarmee je direct kunt deelnemen aan de pubquiz. Je kunt met een smartphone in combinatie met een tablet of desktop meedoen, maar ook met alleen een computer kun je de quiz spelen.

Quizmasters Sander en Pieter op het hoofdkantoor

Filmmuziek Top 100

De Filmmuziek Top 100, wat was het weer een feest! Van maandag 6 t/m vrijdag 10 maart hoorde je de meest aangrijpende en onvergetelijke soundtracks bij NPO Klassiek.

En traditiegetrouw sloten we af met de Filmmuziek Top 100 op vrijdag 10 maart!

🍿 Bekijk de lijst

🎬 Meer Filmmuziek

Ster advertentie
Ster advertentie