Opium Atelier

AiRich

AVROTROS
  1. Klassiekchevron right
  2. AiRich

Visual artist/stylist AiRich werkt deze week aan een zelfportret serie.

Even voorstellen
De Amsterdamse AiRich (26) is een visual artist/stylist. Haar werk wordt vooral herkend dankzij haar eigen handschrift.

De afgelopen 4 jaar is ze vooral actief als kunstenares, styliste, en allround creative. Zo was ze bijv. afgelopen herfst verantwoordelijk voor de opening act tijdens de tentoonstelling AFRICA FASHION CITIES in het Tropen Museum, exposeerde zij afgelopen zomer in de Balie tijdens AFRO VIBES en opende ze afgelopen week haar nieuwe expositie tijdens Other Futures Festival.

Ooit was het haar droom om filmregisseur te worden, maar toen ze haar liefde voor fotografie en fine arts ontdekte, besloot ze het haar eigen te maken om hiermee haar eigen verhalen te kunnen vertellen.

Zelf ziet ze haar werk als een samensmelting van verschillende elementen die haar interesse hebben, zoals pop cultuur, black culture en science fiction.

Torenkamerplan
Zelf sta ik voor de mensen die met mijn werk bekend zijn, bekend om mijn zelfportretten. Iets wat ik eigenlijk lang niet gedaan heb. Vandaar dat ik deze gelegenheid als een perfecte kans zie om hier met alle liefde weer op terug te vallen: een zelfportret serie van AiRich. Vaak durf ik met mezelf als model én fotograaf meer de grenzen op te zoeken. Denk hierbij aan een cross-over verkleedpartij en kanten van mij die men in de eerste instantie niet zal verwachten, oftewel; je zal opnieuw kennis maken.

Ster advertentie
Ster advertentie