De Klassieken
AVROTROS

Gezocht: het leukste studentenorkest van Nederland

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Klassiekchevron right
  2. Gezocht: het leukste studentenorkest van Nederland

📯 De verkiezing voor 'Het Leukste Studentenorkest van Nederland' is begonnen! Breng nu je stem uit op jouw favoriete studentenorkest. Op 9 juni wordt de Top 3 bekend gemaakt die gaan strijden voor de eretitel & de hoofdprijs. De winnaar wordt op 23 juni bekend gemaakt, live in de uitzending van De Klassieken (AVROTROS) op NPO Klassiek.

De verkiezing voor ‘Het Leukste Studentenorkest van NL’ is een initiatief van het AVROTROS-programma De Klassieken dat iedere werkdag van 9:00 - 12:00 uur klinkt op NPO Klassiek. Presentator Ab Nieuwdorp heeft zelf jarenlang in studentenorkesten gespeeld en gaat nu, samen met de luisteraars, op zoek naar het leukste studentenorkest van Nederland! Het orkest met de meeste stemmen wint de Eretitel ‘Het Leukste Studentenorkest van Nederland’ & de Hoofdprijs: een concert geven op festival Wonderfeel op 22 juli 2023!

Quote

'Tis dat mijn eigen studentenorkest-tijd al weer ver achter me ligt, maar anders had ik zeker zélf meegedaan!

Ab Nieuwdorp

📯 Breng nu je stem uit in de verkiezing voor Het Leukste Studentenorkest van Nederland!

Stem direct

In je agenda

De voorronde is begonnen op 1 juni 2023. Daaruit worden drie orkesten genomineerd. Op 16 juni start stemronde twee, waarin de Top 3 gaat strijden voor de Eretitel & Hoofdprijs! Wie van die drie orkesten is nu écht het aller-allerleukst? De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdagochtend 23 juni in de LIVE-uitzending van De Klassieken in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Het winnende orkest gaat met de Eretitel naar huis én met de Hoofdprijs: een concert geven op festival Wonderfeel op 22 juli.

foto: Wonderfeel

Festival Wonderfeel

Ster advertentie
Ster advertentie