De Klassieken
AVROTROS

Stem op het leukste studentenorkest van Nederland!

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Klassiekchevron right
  2. Stem op het leukste studentenorkest van Nederland!

📯 Speel jij in een studentenorkest of ken je een studentenorkest dat absoluut het allerleukste van Nederland is? Breng dan nu je stem uit in de verkiezing voor Het Leukste Studentenorkest van Nederland! De winnaar wordt op 23 juni bekend gemaakt, live in de uitzending van De Klassieken (AVROTROS) op NPO Klassiek.

De verkiezing voor ‘Het Leukste Studentenorkest van NL’ is een initiatief van het AVROTROS-programma De Klassieken dat iedere werkdag van 9:00 - 12:00 uur klinkt op NPO Klassiek. Presentator Ab Nieuwdorp heeft zelf jarenlang in studentenorkesten gespeeld en gaat nu, samen met de luisteraars, op zoek naar het leukste studentenorkest van Nederland! Het orkest met de meeste stemmen wint de eretitel ‘Het Leukste Studentenorkest van Nederland’ en de hoofdprijs: een concert op festival Wonderfeel op 22 juli 2023!

Twee stemrondes

Uit deze eerste stemronde worden drie orkesten genomineerd. Op 16 juni start stemronde twee, waarin de Top 3 gaat strijden voor de Eretitel en de Hoofdprijs*! Wie van de drie orkesten is nu écht het aller-allerleukst? De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdagochtend 23 juni in de LIVE-uitzending van De Klassieken in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum.

*De hoofdprijs = het winnende orkest mag een concert geven op festival Wonderfeel op 22 juli!

Breng nú je stem uit!

Ster advertentie
Ster advertentie