De Klassieken
AVROTROS

Stem op het Leukste Studentenorkest van Nederland!

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Klassiekchevron right
  2. Stem op het Leukste Studentenorkest van Nederland!

Stem nu op een van de drie finalisten in de finale van het Leukste Studentenorkest van Nederland! 🎉 Het orkest met de meeste stemmen wint de eretitel ‘Het Leukste Studentenorkest van Nederland’ en de hoofdprijs: een concert op festival Wonderfeel op 22 juli 2023! De winnaar wordt op 23 juni bekend gemaakt, live in de uitzending van De Klassieken (AVROTROS) op NPO Klassiek.

Eretitel en hoofdprijs

De verkiezing voor ‘Het Leukste Studentenorkest van NL’ is een initiatief van het AVROTROS-programma De Klassieken dat iedere werkdag van 9:00 - 12:00 uur klinkt op NPO Klassiek. Presentator Ab Nieuwdorp heeft zelf jarenlang in studentenorkesten gespeeld en gaat nu, samen met de luisteraars, op zoek naar het leukste studentenorkest van Nederland! Het orkest met de meeste stemmen wint de eretitel ‘Het Leukste Studentenorkest van Nederland’ en de hoofdprijs: 🎶 een concert op festival Wonderfeel op 22 juli 2023!

Twee stemrondes

De Verkiezing ging van start met 12 orkesten, afkomstig uit het hele land. Daarvan hebben drie orkesten, middels publieksstemmen, de finale behaald: Bragi uit Groningen, Krashna Musika uit Delft en Sempre Crescendo uit Leiden. Op 16 juni start de finale stemronde. De drie finalisten beginnen weer met een schone lei en zullen dus opnieuw gaan strijden voor de meeste publieksstemmen. 💪 Welk studentenorkest is nu écht het aller-allerleukst?

Finale

🏆 De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdagochtend 23 juni in de LIVE-uitzending van De Klassieken in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum.


Breng hier je stem uit 👇

Ster advertentie
Ster advertentie