De Ochtend

De laatste Ochtend van 4 met Margriet Vroomans: gelukkig hebben we de beelden nog

KRO-NCRV
foto: Marc Wielaert
  1. Klassiekchevron right
  2. De laatste Ochtend van 4 met Margriet Vroomans: gelukkig hebben we de beelden nog

Helaas gaat onze Margriet Vroomans per 1 januari 2023 De Ochtend van 4 verlaten. Ruim twaalf jaar lang heeft ze zich met al haar enthousiasme ingezet voor de presentatie én de ontwikkeling van De Ochtend. Wij als redactie, en ongetwijfeld ook veel van de luisteraars, gaan haar ontzettend missen!

Donderdag 29 december presenteerde Margriet haar laatste ochtenduitzending in de studio van NPO Radio 4 en dat was uiteraard een mooi feest. Geniet hier nog even van de prachtige live optredens, mooie anekdotes en uniek archiefmateriaal. Gelukkig hebben we de beelden nog 🥰 #MargrietBedankt

chevron right
chevron right
foto: Marc Wielaert
Snapshots uit de uitzending van 29 december 2022

Dankwoord van Margriet

Quote

Lieve luisteraars! Wat een bijzondere reacties sturen jullie me naar aanleiding van mijn afscheid bij NPO Klassiek (NPO Radio 4). Ik ben werkelijk overdonderd door alle berichten, mails, apps, kaartjes, bloemen en cadeautjes. Het lukt me niet om iedereen te beantwoorden, maar ik heb alles heb gelezen en ontvangen en ben er heel erg blij mee, dank je wel daarvoor! Net als jullie word ik nu een vaste luisteraar; ik ga voortaan ook genieten van De Ochtend met de presentatie van Andrea van Pol en Hans Smit en ik hoop dat jullie dat ook blijven doen! Hartelijke groet en nogmaals dank!

Margriet Vroomans

Luister de laatste uitzending van Margriet terug

De Ochtend van 4

🥳 Bekijk het volledige eerste uur

🥳 Bekijk het volledige tweede uur

👀 Margriets laatste woorden (en beelden)

Luister naar de indrukwekkende podcastserie van Margriet

Muziek tot Leven - Verhalen van musici in de oorlog

Muziek tot Leven - Verhalen van musici in de oorlog

Ster advertentie
Ster advertentie