De Ochtend

De Ochtend van 4 doet luisteraars kerstverhalen cadeau!

KRO-NCRV
foto: Pexelsfoto: Pexels
  1. Klassiekchevron right
  2. De Ochtend van 4 doet luisteraars kerstverhalen cadeau!

We pakken uit in de aanloop naar deze kerst: De Ochtend van 4 doet luisteraars elf mooie kerstverhalen cadeau als podcast. Dat gaat van het traditionele Bijbelse kerstverhaal via sprookjes naar verhalen over eigentijds ongemak rond de kerstdagen.

De donkere en koude dagen van het jaar vertellen we elkaar vanouds graag verhalen, en die verhalen komen in deze corona-tijd extra goed van pas! Wegens groot succes vorig jaar biedt NPO Radio 4 ook dit jaar de mooiste kerstverhalen aan, voorgelezen door onze eigen presentatoren. Je kan elke dag naar een mooi kerstverhaal luisteren, van traditioneel tot eigentijds. De verhalen worden geïllustreerd met mooie klassieke muziek en voorgelezen door NPO Radio 4-presentatoren Lex Bohlmeijer, Niels Heithuis, Wilfred Kemp en Margriet Vroomans.

We starten de serie op 15 december met het Zeer Korte Kerstverhaal van A.L. Snijders, de geliefde vaste zondag-stem in De Ochtend van 4. Snijders overleed op 7 juni 2021 op 83-jarige leeftijd. Dit kerstverhaal schreef hij vorig jaar voor ons, en hij las het ook zelf voor.

Alle verhalen kunnen tot 9 januari beluisterd worden via de NPO Radio 4-app of de website.

Luister hier

Ster advertentie
Ster advertentie