De Muziekfabriek
AVROTROS

Voor de kat z'n viool: operakat steelt de show

foto: tiktok.com/@maura.musicfoto: tiktok.com/@maura.music
  1. Klassiekchevron right
  2. Voor de kat z'n viool: operakat steelt de show

😱 Deze operakat steelt de show op TikTok met z'n melodische miauwtjes.

Maura Navarrete (24) is een sopraan en geeft zangles op een Amerikaanse middelbare school. En als je goed kunt zingen, dan is dat natuurlijk erg leuk om te delen op je social media-account, bijvoorbeeld op TikTok (volg Maura hier). Maar tijdens haar performance was het niet singfluencer Maura die de show stal, maar haar Perzische kat, Maximino...

Tijdens de eerste paar noten van El majo discreto van de Spaanse componist Enrique Granados, kon Max het niet laten om het duet aan te gaan. In eerste instantie leek zich een heuse catfight om de spotlights te ontwikkelen, maar toen 😺 Maximino zijn keeltje opentrok, werd baasje Maura toch even stil... om vervolgens de slappe lach te krijgen van dit skattige geheel:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kat in 't bakkie

Maura heeft de zangsessie 7 jaar geleden opgenomen, maar het filmpje heeft inmiddels al meer dan 5 miljoen weergaven! En dat smaakt naar meer. In de aria Amarilli, mia bella van Caccini krijgen we dan eindelijk een echt duet te horen... Door vele TikTokkers omschreven als purrfect #punintended, en wat ons betreft op een aaibaarheidschaal van 1 tot 10 een dikke 10. Maar oordeel zelf:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer (s)katten in De Muziekfabriek:

Ster advertentie
Ster advertentie