Alles over Bach

Zing mee met Bach

foto: NPO Radio 4foto: NPO Radio 4
  1. Klassiekchevron right
  2. Zing mee met Bach

Heb je het de afgelopen tijd ook zo gemist om samen muziek te maken? Kun je niet wachten om mee te zingen met muziek van de grootste componist aller tijden? Wij maken het mogelijk!

In samenwerking met de Nederlandse Bachvereniging geven wij je alles wat je nodig hebt om één van Johan Sebastian Bachs beroemdste koralen zelf in te studeren en thuis te zingen: Jesus bleibet meine Freude uit de cantate Herz und Mund und Tat und Leben BWV 147.

Wij bieden je gratis bladmuziek aan voor sopraan, alt, tenor en bas, en een begeleidingspartij voor piano of orgel, gearrangeerd door Wijnand van Klaveren.

Ook hebben we gratis downloadbare meezingopnames voor je, ingespeeld en ingezongen door musici van de Nederlandse Bachvereniging. Zo kun je je eigen partij oefenen met een opname waarin één stem extra duidelijk te horen is. Heb je je partij onder de knie? Zing dan mee met de opnames waarbij één stem is weggelaten, zo waan je jezelf onderdeel van een professioneel kwartet! Daarnaast bieden we ook losse begeleidingsopnames aan, met orgel of met piano.

Ga naar de pagina van Zing mee met Bach

foto: Marc Wielaert

© NPO Radio 4/ Marc Wielaert

Ster advertentie
Ster advertentie