Actueel

Nieuw op NPO Radio 4: Sander Speelt

  1. Klassiekchevron right
  2. Nieuw op NPO Radio 4: Sander Speelt

Je weekend is bijna voorbij… maar met Sander blijf je nog even in weekendsferen. Vanaf zondag 6 januari presenteert hij namelijk een nieuw programma op NPO Radio 4: Sander Speelt. Twee uur lang de mooiste muziek uit alle tijden en windstreken. Plus: veel plek voor jouw tips en verzoekjes. Let op: Sander appen verhoogt het risico op het winnen van een cd. Ga er zondagavond lekker voor zitten en luister van 18.00-20.00 naar Sander Speelt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over Sander Zwiep
Na een halve studie Communicatie- en een minor Filmwetenschap besloot Sander Zwiep zijn hart te volgen en haalde zijn bachelor in de Muziekwetenschap. Music was his first love, met de paplepel ingegoten door vader (klassiek) en moeder (pop). Een gezonde dosis muzikale zendingsdrang en een voorliefde voor het radiomedium maken dat de Radio 4-microfoon hem bijzonder lief is. Een man met een missie: het serveren van zoveel mogelijk muzikale tijdloze schoonheden. Van Gregoriaans tot Braziliaans, van Bruckner tot Bernstein (Leonard én Seymour) en van Wagenaar tot Williams (John én Vaughan).

Hij werkte als samensteller bij Radio Nederland Wereldomroep, als product manager bij Primephonic, als copywriter bij een grote muziekwinkel en als redacteur voor tijdschrift Luister. Zelf spelen doet hij graag, waarbij toetsinstrumenten -van synthesizers tot pijporgels- kunnen rekenen op zijn warme belangstelling. Freelance speelt hij als pianist op feesten en partijen.

Buiten werktijd is Sander een hoarder par excellence, waarbij tweedehands cd's steevast in zijn uitpuilende mancave belanden. Oja, in 2019 verschijnt zijn eerste roman. Althans: dat is het idee.

Ster advertentie
Ster advertentie