Actueel

Nieuwe programmering op NPO Radio 4

  1. Klassiekchevron right
  2. Nieuwe programmering op NPO Radio 4

Vanaf september klinkt NPO Radio 4 nét weer even anders. Er komt een gloednieuw middagprogramma met Sander Zwiep en we verwelkomen een nieuwe presentator op de zondagavond. Ook zijn de uitzendtijden van de concertprogramma's gewijzigd.

Maatwerk

Op maandag 7 september gaat presentator Sander Zwiep aan de slag voor Omroep Max met het programma Maatwerk. Iedere werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur laat Sander aangename klassieke muziek horen die perfect aansluit op de middag, van Hollands glorie tot hits uit Hollywood. Er is ook ruimte voor verzoekjes - dat is wat je noemt écht maatwerk!

Weekend Klassiek

Op zondagavond van 18:00-20:00 uur hoor je vanaf 6 september het programma Weekend Klassiek met Diederik van Vleuten. Naast theatermaker en cabaretier is van Vleuten ook een getalenteerd componist en musicus met een grote liefde voor klassieke muziek. In zijn nieuwe programma draait hij verrassende en inspirerende muziek uit alle windstreken. Weekend Klassiek helpt je om het ontspannen weekendgevoel nog even vast te houden.

Zondagochtend

Vanwege de corona-restricties zijn de uitzendtijden van de live concertprogramma's op zondagochtend aangepast. Spiegelzaal klinkt van 10:00-10:30 uur, het Zondagochtendconcert van 10:30-11:30 uur. De Muziekfabriek wordt op zondag een half uurtje langer en duurt van 11:30 tot 14:00 uur.

Zenderstem

Misschien was het je al opgevallen: we hebben een nieuwe stem op NPO Radio 4. Sinds deze zomer hoor je in onze radiospots en bij de programma-aankondigingen de stem van Gerja Wolf, onze nieuwe stationvoice. Gerja is geschoold als klassiek zangeres en is voor de EO als presentatrice werkzaam op NPO Radio 2, 4 en 5. Je kunt haar al kennen als invaller bij het programma Musica Religiosa.

Ster advertentie
Ster advertentie