Actueel

De NPO wijzigt aanbod themakanalen

foto: Pexelsfoto: Pexels
  1. Klassiekchevron right
  2. De NPO wijzigt aanbod themakanalen

Vanwege het veranderende luistergedrag gaat de NPO een scherpere keuze maken in het aanbod van themakanalen van radiozenders. Dit betekent tot onze spijt dat de programmering van NPO Radio 4 Concerten stopt.

De manier waarop er naar radio wordt geluisterd, blijft altijd aan verandering onderhevig. Zo zijn podcasts en online afspeellijsten de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderdeel geworden van radiozenders.

Dat betekent dat het Themakanaal NPO Radio 4 Concerten stopt per 1 januari 2022 online (en om technische redenen vanaf 31 januari op DAB+). De NPO Radio 4 Concerten blijven natuurlijk wel gewoon nog beschikbaar via nporadio4.nl/concerten en onze speellijsten. Ook non-stop, je moet alleen zelf wel even op play drukken 😉.

Beluister onze speellijsten

NPO Radio 4 blijft naast de reguliere radio-uitzendingen nog steeds online veel prachtige klassieke muziek aanbieden. Zo kun je op onze website en in onze app gethematiseerde speellijsten vinden, grotendeel gebaseerd op onze eigen, unieke concertregistraties. Je vindt er onder andere een speellijst met ontspannende muziek, een keuze uit de Klassieke Top 400 en een lijst met recente klassieke concertopnamen, gecombineerd met opnamen uit ons rijke omroeparchief (met uitsluitend volledige composities!).

Maar er is nog veel meer om uit te kiezen. We hopen dat onze speellijsten een goed alternatief zullen bieden voor het stopzetten van ons themakanaal.

Overzicht speellijsten

Ster advertentie
Ster advertentie