Actueel

Nieuwe stemmen overdag

  1. Klassiekchevron right
  2. Nieuwe stemmen overdag

Nieuw radiotalent vanuit NPO Campus

Vanaf maandag 3 september zal de programmering van NPO Radio 4 er iets anders uit gaan zien. De programma's zoals je die van ons kent blijven uiteraard hetzelfde, echter zullen er vanuit onze NPO Campus een aantal presentatoren doorstromen naar de dagprogramma's.

De Muziekfabriek
Het NPO Radio 4-programma De Muziekfabriek (AVROTROS) start vanaf 3 september met een hernieuwde samenstelling van het team. Nieuwkomer is de 36-jarige radiomaker Carine Lacor, die na de NPO Campus het programma Voor de Dag heeft gepresenteerd. Zij zal maandag t/m donderdag samen met Sander Zwiep het gezellige middagprogramma op zich nemen.

De vrijdag wordt ingevuld door Jet Berkhout en Sander Zwiep en Jet is ook op zaterdag tijdens het lunchuur te horen. Zondagmiddag, direct na Het Zondagochtend Concert, zit de vertrouwde presentator Hans van den Boom achter de microfoon.

Voor de Dag
Het ochtendprogramma Voor de Dag zal vanaf 3 september nog maar twee dagen per week worden uitgezonden. Dit programma is onderdeel van NPO Campus en is een programma waarin jong presentatietalent je voorbereidt op de dag. De presentatie zal worden verzorgd door Thomas van Vliet (dinsdag) en Micha Windgassen (vrijdag).

Avondconcert
Bij het Avondconcert (NTR) hoor je binnenkort naast Wouter Pleijsier ook Beitske de Jong als presentator. Beitske presenteerde eerder al het ochtendprogramma Voor de Dag en was al regelmatig te horen in andere programma's als vaste invalster.

NPO Campus
NPO Campus scout, traint en begeleidt de nieuwe radio talenten van Nederland. Het biedt talenten de kans om zich te ontwikkelen tot een onderscheidende, herkenbare stem op een van de radiostations van de publieke omroep.

Ster advertentie
Ster advertentie