Naar homepage
Actueel

De NPO Radio 4 Filmmuziek Top 50

foto: Marc Wielaert
  1. Klassiekchevron right
  2. De NPO Radio 4 Filmmuziek Top 50

Van maandag 1 t/m vrijdag 5 maart 2021 staat NPO Radio 4 in het teken van filmmuziek. Geniet van de meest aangrijpende en onvergetelijke soundtracks in onze radioprogramma's en ontdek de wereld van de filmmuziek op onze Filmmuziekpagina. Daar vind je speellijsten, interessante weetjes en leuke filmpjes!

De Filmmuziek Top 50

De Filmmuziekweek wordt traditiegetrouw afgesloten met de NPO Radio 4 Filmmuziek Top 50! Voor deze toplijst kon je stemmen van vrijdag 19 t/m vrijdag 26 februari. De uitslag bleef spannend tot donderdag 4 maart: toen maakten Margriet Vroomans, Pieter van Nes en Sander Zwiep de Top 3 bekend in De Ochtend van 4.

Op vrijdag 5 maart is het dan echt tijd voor de Filmmuziek Top 50. Luister van 12:00 uur tot 18:00 uur naar de allermooiste filmmuziek, gekozen door jullie. De Filmmuziek Top 50 wordt gepresenteerd door Jet Berkhout, Carine Lacor en Sander Zwiep.

4e531f6b30

Facebookgroep Filmmuziek-fans

Wil jij op de hoogte blijven van de meest recente filmscores en samen met filmmuziekkenners en -fans bepalen wat de absolute klassiekers zijn? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je luister- en kijktips delen en ook nog leuke filmmuziekweetjes opdoen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Ster advertentie
Ster advertentie