Zingen kun je in eentje doen, maar samen zingen is het allerleukst. Op verschillende plaatsen in het land worden er in december ‘sing-alongs’ georganiseerd. Kun je er geen genoeg van krijgen? Misschien zijn deze meezing-evenementen dan wat voor jou!

Christmas Sing-a-long

Wanneer: Zaterdag 22 december
Wat: Zing onder leiding van dirigent en pianist David de Geus mee met de mooiste kerstliedjes uit alle tijden! Van popclassics tot echte christmas carols.
Waar: Utrecht, TivoliVredenburg
Meer info: hier

Romantische Christmas Carols

Wanneer: Zaterdag 22 december
Wat: Een heerlijk kerstconcert bij kaarslicht. In de Nieuwe Kerk brengt ensemble Thinc een sfeervol kerstprogramma, van eeuwenoud tot hedendaags. Meezingen mag!
Waar: Den Haag, Nieuwe Kerk
Meer info: hier

Meezing Kerstconcert met Ernst Daniël

Wanneer: Zondag 23 december
Wat: Zing onder leiding van Ernst Daniël Smid mee met de bekendste kerstliederen. Koor en orkest maken de begeleiding extra feestelijk!
Waar: Chassé Theater, Breda
Meer info: hier

 

MIS NIETS

Elke week de leukste klassieke muziektips in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!

 

 

E-mailadres:   

KOM IN CONTACT MET ANDERE MUSICI

Wil jij in contact komen met andere musici en wil je op de hoogte blijven van alle handige speeltips? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je speeltips delen of je vragen stellen aan andere musici zodat jullie elkaar verder kunnen helpen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan